Cautare

15664 de rezultate pentru "lista titularizare 2009 profesori bucuresti" (4.41 secunde)
In experimentul Milgram, participantilor li s-a spus sa joace rolul de "profesori" si sa administreze socuri electrice "elevilor" aflati intr-o camera apropiata, ori de cate ori acestia dadeau un raspuns gresit.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata:Plata titlurilor executorii rezultate din procesele intentate Guvernului Boc de profesori.
Din fericire, inca se mai gasesc in tara noastra medici si profesori care isi fac meseria cu dedicatie si cu profesionalism. ... Nu putem sa continuam sa avem asteptari de la profesori si de la invatatori fara a le oferi cadrul necesar si conditiile optime pentru a-si desfasura activitatea.
De altfel, medicul Cirstoveanu s-a consultat cu trei reputati profesori din Italia si SUA si, din pacate, raspunsul lor este identic: ... Asa spune literatura de specialitate, asa ne spun profesori celebri din clinici celebre.
Peste 800 de elevi cu deficiente de auz sau de vorbire si 120 de profesori psihopedagogi si logopezi au participat in perioada mai-decembrie 2017 la proiectul Logopedia, prin care s-a avut in vedere dezvoltarea limbajului in limba romana a acestor elevi.
34 de profesori si specialisti in educatie din cadrul a 13 centre sociale de tip Scoala dupa scoala” din zona rurala au absolvit cursuri de formare adaptate la nevoile copiilor.
Moda meditatiilor e buna batuta in cuie, cu toate amenintarile guvernantilor ca ii vor scarmani ei bine pe ai profesori de o mai fac fara sa dea si „darul” catre stat. ... Saracii copii, saracii parinti, saracii profesori
bage sute de mii în buzunarele unor profesori, pentru ca odraslele lor să
Am vazut cu totii profesori plesniti peste fata de elevi, dar care inchid ochii amagindu-se cu gandul ca traiesc doar un incident izolat. Am vazut de asemenea profesori care si-a facut o afacere scriind carti pe care elevii trebuie sa le cumpere pentru a trece examenul.
Nu-i putem plange nici pe doctori si nici pe unii profesori.
elevii sa fie scosi in fata clasei si certati de profesori daca nu respecta regulile. Ba mai mult, se pregatesc sanctiuni pentru cei care nu poarta uniforma.
Elevii romani vor studia, din anul scolar 2024 - 2025, o noua materie. 300 de profesori s-au inscris deja in program.
Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a anuntat marti, dupa intalnirea cu sindicatele, ca 15.000 de profesori au renuntat la greva generala.
2009, in urma sentintei judecatoresti din 23. ... 2009, in dosarul 6011/118/2008, inregistrat pe rolul instantei pe 25. ... 2009, decizia intrand in vigoare cu incepere de la 17. ... 2009.
Angajatii Combinatului Chimic Azomures primesc retributii suplimentare de numai cateva zeci de lei din profitul inregistrat pe anul 2009, in timp ce in 2008 unii dintre salariati au obtinut prime de pana la 6.000 de lei.
'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Oficialii de la Bucuresti isi propusesera sa privatizeze 11 societati comerciale din Dolj la care statul mai detinea actiuni, indiferent daca acestea ii dadeau posibilitatea sa controleze sau nu managementul respectivelor firme.
Poate ca ei isi imagineaza ca electoratul va stampila orbeste o lista pur si simplu. ... Candidatul social-democrat, ramas pe lista de la Constanta dupa indelungi negocieri - dupa cum umbla vorba prin targ - este pe lista tocmai pentru ca este fiul prefectului.
Ultimii doi sunt trecuti pe "lista neagra" pentru incompatibilitate intre functiile detinute si afaceri. ... Lista neagra a PSD+PUR Coalitia pentru un Parlament Curat a facut, in urma cu o saptamana, publice numele candidatilor pentru un loc in Legislativ din partea UN PSD+PUR si Alianta D.A.
Cea de doua mare problema cu care se confrunta negocierile PSD-PNL-PC este desemnarea candidatilor pe lista comuna la alegerile parlamentare. ... Conform surselor Hotnews.ro, PSD ar fi propus in cadrul negocierilor de miercuri o formula cu o pondere pe lista de 60-40.
google-analytics.com